Абитуриентките от Пазарджик купуват балните си рокли вън от Пазарджик. Дамите

...
Абитуриентките от Пазарджик купуват балните си рокли вън от Пазарджик. Дамите
Коментари Харесай

Абитуриентки на шопинг в Асеновград

Абитуриентките от Пазарджик купуват балните си рокли вън от Пазарджик. Дамите избират да вървят на шопинг до столицата, Пловдив или Асеновград, само че не и да ревизират локалния избор. Всеобщото мнение от години насам е, че там се продават едни от най-евтините тоалети. След дълго обсъждане на модели и впрегната фикция за поредна година младите дами ще се снабдят с всичко належащо от Асеновград. За пазарджиклии там е Меката на сватбените и абитуриентските рокли. В града зрелостничките намират и аксесоарите, с които да завършат тоалета.

Голяма част от девойките към този момент са дали поръчка за модела на тоалета си в шивашките ателиета на асеновградските компании. Не са малко и тези, които купуват подготвени рокли. По-голямата част обаче избират да дадат поръчка. Моделите са взети от интернет и са на водещи международни марки. Момичетата демонстрират на дизайнерите роклята, те взимат мярката и пускат поръчка към шивачите.

Така абитуриентките ще бъдат на бала си с най-новите модели на международни дизайнери, чиито артикули костват хиляди. В Асеновград обаче се търгуват от 500 до 800 лв..

Господата пък залагат на костюми от магазинети в Пазардик. Костюмите са настоящи и на на сносни цени. Разбира се има и  господа, които държат да носят модели на международни дизайнери и пазарят от моловете в Пловдив и София. 

Младите хора държат да наподобяват безупречно на балната си вечер. Родителите пък дават благо и драго да зарадват децата си. Не дребна част даже стигат до там,че да теглят и заем,за да тяхното дете най-красивото.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР